Welkom bij Zillig

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Zillig B.V. | Loodgietersbedrijf Gorinchem / Diensten / Elektrotechniek / Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Rookmelders

Zillig Elektrotechniek realiseert zich dat brand een allesvernietigend proces is met alleen verliezers. Rookmelders en eventuele kleine blusmiddelen kunnen een hoop leed voorkomen.

Brandmeldcentrale

Een brandmeldinstallatie detecteert en signaleert een brand zo vroeg mogelijk, zodat deze snel kan worden bestreden. Met als gevolg minder kans op ongevallen en materiële schade. Steeds vaker wordt dan ook gekozen voor een brandmeldinstallatie, niet zelden in combinatie met andere brandbeveiligingssystemen. Om te komen tot een goed en betrouwbare oplossing zijn een aantal factoren belangrijk.

PVE (Programma van Eisen)

Allereerst zal er door middel van een programma van Eisen (PvE) vertaald gaan worden om wat voor object het gaat, waar het zwaartepunt ligt, wat voor soort installatie gewenst of geëist is, en aan welke specificaties de installatie minimaal moet voldoen. Dit programma van eisen wordt ter goedkeuring aangeboden bij de brandweer. Deze kan, namens de gemeente, als eisende partij nog op of aanmerkingen hebben. Ook uw verzekeraar kan als eisende partij naar buiten treden. Dit programma van eisen is de onderlegger van de installatie en de bijbehorende offerte.

Certificering

Vanzelfsprekend zijn ook hier certificering mogelijk, één en ander hangt af van de specifieke eisen van de brandweer, verzekeraar en/of eigenaar. Mede dankzij de kennis en ervaring van Zillig Elektrotechniek kan aan deze vraag naar totaalsystemen worden voldaan: door ons in te schakelen, kunt u de gehele (brand)beveiliging) in één hand houden.

Betaalbaar Systemen

Voor kamers, studio’s en appartementen hebben wij zeer betaalbare systemen beschikbaar.

Meer weten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Neem hiervoor contact met ons op via (0183) 745 280 of stuur een bericht.

Terug naar overzicht

Contact

(0183) 745 280
Meer weten? Neem nu contact met ons op.

Prijsindicatie

Offerteaanvraag

Back to Top